Van Meer - Juridisch adviseur Van Kleef & Partners

contactblok

Contactgegevens

06 1055 7581

info@vankleefenpartners.nl

 

mr. A.J.M. (Ed) van Meer

"Altijd op zoek naar de kansen binnen de regels…"

Sinds 2008 ben ik werkzaam als senior adviseur en partner bij Van Kleef & Partners. U treft in mij een ervaren, kundige en gedreven jurist die het klassieke juristenwerk uitstekend beheerst en ook niet schuwt. Het liefst treed ik echter buiten de gebaande juridische paden. In de vrije ruimte, waarin ik vaak tot snelle, creatieve en vooral houdbare oplossingen voor mijn cliënten kom.

Als specialist in het dejuridiseren van vraagstukken ga ik voor u op zoek naar de kansen binnen de regels. Of u werkgever of werknemer bent maakt daarbij niet uit. Evenmin of er sprake is van een conflictsituatie.

Ik werk graag vanuit directiekamers omdat mijn invloed daar het beste tot zijn recht komt. Voor zowel mijn cliënten als mijn wederpartijen. Maar ik ben ook leidend als ik geen zeggenschap heb.

Naast de rol van jurist vind ik de rol van leraar erg belangrijk. Ik ben de drijvende kracht achter de VK&P Juridische Classroom. Juridische scholing waarbij ‘zoeken naar kansen binnen de regels’ een belangrijk uitgangspunt is.

 

"… met een passie voor recht zoals recht bedoeld is."
Rechtsregels worden in het leven geroepen om vrede te brengen in situaties waar voordien onenigheid bestond. Rechtsregels zijn dus nooit bedoeld als wapens om je wederpartij mee te lijf te gaan. Hoewel de vrijwel alom gebruikte term juridisch gevecht de indruk wekt dat de rechtstaat daar vaak wel zo mee om gaat.

U vindt in mij een krachtige onderhandelaar, die het recht benadert zoals het recht bedoeld is. Voor wie het buitengewone gewoon en het voor velen ondenkbare de norm is. Ik ga voor u alleen het juridische gevecht aan als het echt niet anders kan. Het leven is immers al ingewikkeld genoeg zonder zo’n gevecht. Maar als ik u in het juridische gevecht terzijde sta, dan altijd onverzettelijk en weloverwogen.

Van Kleef & Partners | Postbus 156 | 2770 AD Boskoop | 0172 - 21 68 81